Sain SNY:ltä aivan ihanan punaisen pitsihuivin viime kuussa. Kun ilmat kylmenivät, huomasin hukanneeni keväällä sormikkaani, joten puikoille piti ottaa sormikkaat itselleni. Villapallon ohjeilla tein Ruskakäsineet:
982014.jpg
Lanka: Patons Classic Merino wool, puikot: 3,5mm bambusukkikset, silmukoita ohjeesta poiketen vain 36. Käsineet ovat kapean näköiset, mutta joustavat hyvin ja istuvat kuin hansikkaat ;-) Olivat muuten ensimmäiset koskaan neulomani käsineet. Nyt sitten kelpaa, punaisen huivin ja käsineiden kera!

Juuri kun päätin, että teen kuopukselle neuletakin, niin tuli kolme tilausta villahousuista, joista yhdet vielä pitkälahkeiset. No, mikäs niitä on tikutellessa kun ensi viikolla on kokonaista kolme lomapäivääkin. Juuri siten sopivasti ettei pääse vahingossakaan kunnolla lomatunnelmaan, kun maanantai on lomaa, tiistai ja keskiviikko tosi kiireisiä työpäiviä, ja sitten torstai ja perjantai taas lomaa. Lupasin esikoiselle viettää hänen kanssaan äiti-poika-laatuaikaa mm. keilaamisen merkeissä, ja veljeni vie hänet Tampereelle hotellilomalle ti-ke syntymäpäivälahjaksi. Seuraavan viikon onkin sitten mies lomalla kuopuksen kanssa, kun hänen syyslomansa sattuu eri viikolle ja hoitajakin halusi lomailla.