...vaan jatkuu. Kolme tilausta sisällä, joista ensimmäiset valmistuneet tässä:
995253.jpg
Värit näyttävät vähän omituisilta kuvassa, mutta pohjaväri on vaaleansininen ja raidat suklaanruskeita. Lankana Patons Classic Merino Wool. Pitkälahkeiset, koko XL. Langan menekki jotain himpun alle 200g. Nämä valmistuivatkin nopeasti, sillä olen ollut tällä viikolla pari päivää lomalla.

Parit lyhytlahkeiset odottavat vielä. Harmittavasti lanka loppuu kesken niin, että jää kuudesta lyhyestä rivistä kiinni. Joudun ostamaan lisää, ja sitten jää taas lähes täysiä keriä lankaa jota itse en tarvitse. Ehkä kuitenkin säästän ne mahdollisia tulevia projekteja varten. Tiedä vaikka joskus vielä meidänkin perheessä tarvittaisiin pikkuruisia villahousuja, joihin langanloput riittäisivät... Ei vielä kuitenkaan, ei sentään!

Koska villahousuja on kyllästymiseen asti tekeillä, päätin aloittaa Jotain Ihan Muuta. Sehän tietysti ratkaisee sen ongelman, että kahdet villahousut pitäisi neuloa jossain tässä seuraavan viikon aikana. Jostain syystä olen jo pidempään haaveillut kuopukselle jotain suklaanruskean ja vaaleanpunaisen yhdistelmää. Kesällä aloittamani kirkkaanpunainen villahaalari on jotenkin niiiiin out, etten jaksa siihen paneutua ollenkaan. Niinpä aloitin tällaisen neuletakin:
995257.jpg
Vähän retrotyylistä raitaa ihanaakin ihanammalla Jaeger Extra Fine Merinolla, jota on vielä laatikollinen tuossa nurkassa lojumassa. Onneksi ruskeaa oli vielä! Teen alaosan kainaloihin saakka yhtenä kappaleena tasona. Takkiin tulee raglanhihat. Jos haalarintekeleeni ei koskaan valmistu, joudun ehkä tekemään myös housut takille kaveriksi talvea varten. Dääämn. ;-)