...sanoi hiiri kun kissalla pöytää pyyhki. Vaihdoin sivupohjaa.

Ei kuulu ihmeempiä. Jaeger Extra Fine -lankaa tuli uutta väriä, ihanan korallinpunaista. Himottaisi tehdä siitä housut yhdistettynä suklaanruskeaan ja vaaleanpunaiseen, mutta ensin on tehtävä keskeneräiset valmiiksi, ja tilattu housuhame.

Pistin kuopuksen vaippavarastonkin uusiksi. Kyllästyin tarrallisiin vaippoihin, jotka se repii auki eikä anna laittaa niitä selällään maaten. Tilasin sivunepparillisia sisävaippoja sekä iiiison kasan taskuvaippoja ja AIO-vaippoja. Katsotaan miten niiden kanssa lähtee sujumaan. Kesällä on toivottavasti vähän helpompaa tällä arsenaalilla.

Omaa vaatevarastoakin päivitin, ja huomenna päivitän pään. Saimme vanhan asunnon kauppakirjat tehtyä tänään, joten sitä juhlistin. Shoppailu ei kyllä ylipäätään innosta kovin paljon, jos tykkäisin siitä enemmän niin ehkä tulisi ostettua itsellenikin useammin vaatteita. Kaupoissa kiertely ja sovittaminen on pääosin tylsää ja väsyttävää puuhaa, varsinkin kun on pakko löytää jotain. Paljon mukavampi on ostaa lapsille... Tällä kertaa pidättäydyin, ja ostin vain t-paidat kummallekin.