Ilmoittauduin mukaan Myssyviikoille. Tarkoitus olisi joka tapauksessa tehdä kuopuksen kesämekkoon kuuluva myssy, joten ehkä siinä sivussa valmistuu pari muutakin.

Aloitin lauantaina myös Sagittaria-huivin vihreänsävyisestä alpakkalangasta. Puikkojen kanssa meinasi olla ongelmia, minulta kun löytyy lähinnä pieniä puikkoja. Yhdet seiskan pyöröt on, mutta ne olivat mielestäni liian isot löysälle käsialalleni. Langan puikkosuositus oli 4,5 ja ohjeessa käskettiin ottamaan 2mm isommat puikot. Löysin sitten suorat puikot kokoa 5,5 ja päätin että kyllä niillä alkuun pääsee. Sitten kun työ käy painavammaksi, täytyy siirtyä pyöröihin. Tai siis ensin ostaa ne pyöröt. Huivin mallikuvio näytti ihan heprealta, mutta rohkeasti aloin vain tekemään sitä. Siitä se huivi lähti sitten muotoutumaan. Mitään kiirettä en sen kanssa pidä, koska sitä ei oikein pysty tekemään kuin iltaisin kun kukaan ei ole häiritsemässä. Lisäksi tuli vähän paineita tehdä VaudeVillaakin välillä. Nimittäin aivan ihanan värisiä uusia lankoja tuli:

522025.jpg

Kuvassa etualalla 100% bambulankaa, jota tulee vielä kolme muutakin väriä. Tämä lanka menee pääasiassa myyntiin. Takana pussissa punaiset puuvillasekoitelangat, joista tulee minulle toppi. Takana uusia värejä Jaeger-lankaa: tumma oliivi, persikka, sinivihreä ja natural. Etualalla myös bambupyöröpuikkoja, jotka myös tulevat myyntiin. Kaapissa on jo sukkapuikkoja, ja nyt siis saapuivat pyöröt. Nyt pitäisi vain äkkiä saada vähän kassavirtaa, että olisi millä maksaa uudet lankaihanuudet :-) En ole oikein uskaltanut tarjota tuotteitani jälleenmyyjille, koska pelkään tilaustulvaa, mutta nyt täytyy varmaan pistää vähän isompi markkinointipyörä pyörimään.