On menossa pienoinen tilaussuma firman puolella. Kivaa tietysti, varsinkin kun tuli napsuteltua muutama kilo lankaakin Jenkeistä. Ja puikkoja. Puikkoja, puikkoja, puikkoja! Ebaysta, Kaisan blogin innoittamana. Saa nähdä mikä on lopullinen hinta toimituskulujen kanssa, mutta 15 paria pyöröbambuja maksoi 1-3,5€. Tänään tuli viesti että paketti on lähetetty. Sitten onkin enää yksi ongelma: Mihin ihmeeseen laitan puikot?! Minulla on suorille puikoille erinomaiset muoviset säilytysrasiat, rautakaupasta ostetut, mutta pyöröpuikot eivät pysy rasiassaan ja niitä lojuu pitkin ja poikin. Sohvalla, lankakorissa, hyllyjen päällä ja lattialla kuopuksen jäljiltä. Joku päivä meillä vielä joku perheenjäsenistä sananmukaisesti istuu puikon päälle. Auts. Älkää kertoko lastensuojeluviranomaisille, että keskeneräiset neuletyöni ovat mytyssä sohvan nurkassa... Ja jos joku muistaa, onko jossain SK:ssa ollut joskus puikkopussin tai telineen ompeluohjetta, olisin kiitollinen vinkistä.

Myyntitapahtuma lauantaina, siis Pienten Päivä, ei ollut mitenkään kovin tuottava. Puikkoja meni jonkin verran, lankaa vähemmän. Housuja toosi vähän. Tilauksia se kuitenkin poiki, etu- ja jälkikäteen. Puikoilla housuhame ja pitkälahkeiset, jonossa ainakin yhdet farkkusortsit ja yhdet pitkät sortsit. Ei riitä yhden ihmisen aika mitenkään, ja kaikilla tietysti kova hoppu saada tilatut tuotteensa. Onneksi ilma on huono eikä puutarha kutsu. Kuvia sitten valmistuneista, nyt tulee ihan kuvaton postaus.

Henkilökohtainen kesäni alkoi muuten eilen. Sen merkkinä kaivoin kesävaatteet varastosta, lajittelin ne summittaisesti, eli laitoin Punaiselle Ristille menemään vaatteet, jotka eivät ole kolmeen vuoteen käyneetkään päälläni (eivätkä päälleni), pesin toppapuvut ja villavaatteet, sekä vein villakangastakit pesulaan. Lopuksi lakkasin varpaankynnet punaiseksi ja pidin ulkona varvastossuja. Illalla jouduin laittamaan villasukat jalkaan, koska paleli. Ainoat sopivat villasukkani ovat muuten täynnä reikiä, olisi pakko tehdä uudet. Punakirjavaa Nalle-lankaa tuolla jo odottelee, mutta se projekti saattaa mennä syksyyn. Sukkakuume olisi kova, mutta on maltettava vielä. Sitä paitsi haluan niitä 30cm:n pyöröjä, jotka ovat joka paikasta loppu! Itse olen hukannut kolme paria jonnekin, en tiedä minne, ja se harmittaa.