Eipä ole juuri mitään esiteltävää. Viikonloppu hurahti nopeasti, neuleiden ääreen en juuri ehtinyt kun olimme pitkästä aikaa lauantaina juhlimassa ystävien luona. Sunnuntaina sitten väsytti illalla... Vappua vietettiin perinteisesti kummitytön synttäreillä.

Ennen kuin ilmat kylmenivät pakkaslukemiin, ehdimme jo käyttää viime kesänä tehtyä housuhametta. Nyt se onkin parhaimmillaan, kun kuopus kävelee ja touhuaa. Babylegsien (säärystimien, suom.huom.) kanssa aivan suosikki-villikset. Ehdin nappaamaan yhden kuvankin nukenvaunujen kanssa touhottavasta taaperosta:

557484.jpg

Tässä villainen kuva uusimmasta housuhameesta, siitä fuksian värisestä, jota tein varmasti yli kuukauden ennen kuin sain valmiiksi... Väri ei oikein pääse oikeuksiinsa, mutta villa näyttää niin ihanalta lähietäisyydeltä että oli pakko ottaa kuva.

557480.jpg

Ja viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, bambuinen kesämyssy ystävän vauvalle, pyynnöstä ja tilauksesta neulottu. Olipa muuten ensimmäinen sik-sak-myssy jonka olen tehnyt. Lanka oli ihanan tuntuista, silkkisen pehmeää ja liukasta! Tämä ehtii myös myssyviikoille mukaan.

557486.jpg

Malli: Perinteinen siksak-myssy Käspaikan ohjeella, koko: 47cm, lanka: RYC Bamboo Soft (100% bambu), menekki: 60g, puikot: 3,5mm