...niin remontissa kuin tilaustöissäkin. Jokohan tässä sitten pääsisi ihan oikeasti lomalle ;-) Laitan remontin lopputuloksesta kuvia kunhan tilatut verhot saapuvat parin viikon päästä.

Tässä ihanan pehmeä S-kokoinen housuhame  Jaeger-langasta, jonka tein pienen pienelle kesäprinsessalle:

698202.jpg

Ja koska Jaegerin merinolankaa ei kohta enää saa, on uusi lanka jo kokeilussa. Juuri sopivasti pari päivää sitten saapuivat USA:sta tilatut langat, pari kiloa Patons Classic Merino Woolia:

698204.jpg698210.jpg

Näin pienestä tilauksesta ei mennyt edes tullimaksuja, ja ALVinkin jälkeen langan hinta jäi todella kohtuulliseksi. Täytyy miettiä, josko tätä ottaisi myyntiin ja villahousumateriaaliksi. Sitä ennen kuitenkin lanka täytyy testata villahousukäytössä. Koehousut ovat jo lähes valmiit, enää puuttuu koekäyttäjä. Meillä käytetään nykyisin niin paljon taskuvaippoja, ettei omassa käytössä ehdi testata. Kyselen parilta ystävältä, kelpaisiko heille housut koekäyttöön. Varmasti halukkaita löytyy ;-)

698206.jpg

Lankaa on todella miellyttävä neuloa, se on juuri sopivaa 4mm:n puikoille. Ei se tietenkään niin pumpulinpehmeää ole kuin Jaeger, mutta ei se karkeaakaan ole. Lanoliinitus vielä pehmentää sitä entisestään.

Edit: Muokkasin valmistuneiden laatikkoa. Keskeneräisten laatikkoa ei vielä ole, koska en ole ehtinyt perehtymään Vuodatuksen laatikkoleikkiin. Puikoille pääsi kuitenkin Mi(n)ttumaari-huivi Ulla 2/07