Unohdin viimeksi päivittää nuo laatikot, jäi häiritsemään kun keskeneräisissä on vanhoja töitä. Täytyy varmaan pian perustaa sellainen "ikuisuusprojektit"-laatikko, johon tuon Sagittarian voi kohta siirtää. Voi kunpa se valmistuisi edes syksyksi, tarvitsisin juuri tuollaista huivia töihin! Tällä hetkellä kuitenkin puikoilla jo yhdet neljästä (oikea tilaussuma!) tilaustyöstä, ja niiden lisäksi kaksi on jo valmistunut. Tässä ihanan kesäiset villikset Loft-langasta:

630850.jpg

Toinen tilaustyö, housuhame, on myös valmiina, mutta lilluu lanoliinissa. Täytyy pingottaa se linkouksen jälkeen ja ottaa kuvat huomenna. Samanlaisesta hameesta tuli toinenkin tilaus, ja tuollaisia farkkumallisia housuja ja sortseja on tosiaan kolmet tilattu... Lisäksi on mennyt varastosta valmiita tuotteita, kolmet housut ja yksi housuhame. Kivaa!

Niin kuin ei käsitöissä riittäisi jo tekemistä, niin miehen loma alkoi tänään, ja suunnitelmissa on koko yläkerran maalaus. Epäröimme ensin itse alkaa irrottelemaan vanhoja tapetteja, mutta paikalla käynyt puolituttu remonttimies valoi meihin uskoa, että kyllä me osaamme ja hyvin se menee. Eli maanantaina suunnistamme maalikauppaan ostamaan ainakin nyt sitä tapetinpoistoainetta ensin. Seinien värit on päätetty jo talvella, joten sitä ei tarvitse enää pähkäillä. Mietin vielä hieman kuviomaalaustekniikkaa, jolla maalataan yksi makuuhuoneen seinistä. En tiedä, käyttäisinkö kultamaalia vai maalipesua punaisen maalin päällä. Kesälomareissukin on jo päätetty, ihan pieni kotimaan matka vain. Ehkä sitten jotain päivän reissuja lisäksi. On tässä kotosallakin hommia, emmekä halua ulkomaille muualle kuin omaan Espanjan Villaan, johon emme nyt tänä kesänä pääse.

Kesä on tosiaan alkanut: olen aivastellut koko päivän. Pitäisi koko ajan olla joko raskaana tai imettää, sillä ne pitävät heinäallergiani aisoissa. Täytyy käydä apteekista ostamassa lääkkeet.