Olipas TODELLA nopea toimitus USA:laiselta lankamyyjältä. Tilasin torstaina langat EBayn kaupasta, perjantaina tuli ilmoitus että langat on postitettu (ja jouduin vielä kyselemään postimaksujen hintaa ennen kuin pystyin ne maksamaan), ja tänään kolahti paketti laatikkoon! Ja tässä oli vielä viikonloppukin välissä. Sormet syyhyävät, ensin keskeneräisen Mi(n)ttumaari-huivin kimppuun:

727784.jpg

Atacama Alpaca on käsinvärjättyä lankaa, ja tietenkin tämä kerä on ihan erivärinen kuin aiemmin ostamani. Onneksi ehdin saada huivin "runko-osan" valmiiksi, joten ehkä erivärisyys ei niin hyppää silmille reunapitseistä. Toivottavasti. Mitä tästä opimme: Osta aina riittävästi lankaa kerralla!

727791.jpg

Tästä tulee seuraava huivi, ehkä sille naimisiin menevälle ystävälleni. Tätä ainakin pitäisi olla riittävästi, 200g, kun lanka on melko ohuttakin. Eikä suunnittelemani malli ole kovin suurikokoinenkaan.

727789.jpg

Vielä sukkalankaa satunnaisiin syksyn projekteihin. Kun en osannut päättää väriä, otin sateenkaarikirjavaa.

Tämän kukkasen myötä toivotan kaikille oikein ihanaa kesäpäivää, joka sattuu olemaan syntymäpäiväni!

727859.jpg

Mies teki juuri ihanaa ruokaa, maljakot ovat täynnä kukkia eilisistä kahvikutsuista, pakastimessa on jäätelöä ja jääkaapissa mansikoita, kuopus on päiväunilla, uudet langat odottavat... Joten mikäs tässä on ollessa!