Nimittäin saada jotain valmista aikaan. Keväällä ostetut Colineten Jitteburg sekä värillinen luomumerinolanka kutsuivat minua ja halusivat tulla neulotuksi täksi ihanaksi villavaippahameeksi, joka tässä on mallina toimineen perintöprinsessamme yllä:
757725.jpg757728.jpg
Koko M/L, ja sopii prinsessalle kuin hanska. Paitsi että meillä ei tällaista enää tarvita, joten tämä menee suoraan myyntiin, saa ostaa ;-)

Huomenna suunnistamme jälleen pienelle kesäreissulle. Koska yhtään pidempää reissua ei tänä kesänä tehdä, on sitten useampi pieni. Menemme jo toistamiseen Tampereelle ja Särkänniemeen, tällä kertaa mukana on myös uus-suurperheemme toinen perheenpuolikas. Neljä aikuista ja kuusi lasta. Siinä sitä vipinää riittää kun vahtii kolmea kouluikäistä, yhtä leikki-ikäistä ja kahta taaperoa, jotka todennäköisesti kaikki sinkoilevat eri suuntiin. Olemme perinteisesti reissanneet kesäisin Espanjaan yhdessä, mutta tänä kesänä emme lähteneet, koska toisella perheenpuoliskolla ei budjetti antanut myöten. Nyt he sitten kuitenkin ilmoittivat lähtevänsä sinne syyslomalla. Meidän tilanteemme taas on, että miehellä on eri aikaan syysloma kuin pojalla, ja minulla ei ole juuri työt aloittaneena lomaa ollenkaan (ellen sattuisi saamaan palkatonta lomaa). Eli Espanja jää meiltä nyt väliin. Eniten se harmittaa varmasti esikoista, kun "siskopuolet" pääsevät uima-altaalle sukeltelemaan ja nauttimaan lämmöstä. Ensi kesänä on kyllä pakko päästä mukaan!

Matkaneuleeksi lähtee taas kuopuksen villahaalari. Lankana siinä on muuten Sachenmayer Merino, konepestävä ohut merinovilla, jonka ostin pussilankana kevään käsityömessuilta. Olen ihan kiitettävästi saanut tuhottua sieltä ostettuja lankoja, vaikka puuvillalangat jäivätkin tekemättä kesäneuleiksi. Ehkä sitten ensi kesänä. Nappi muuten napsahti tuossa viikolla vielä Angelyarnilta, alennuksesta vähän lisää Jaeger Extra Finea, jonka valmistus on lopetettu, ja muutama vyyhti huivilankaa, sekä kaipaamiani 30cm Addi-pyöröjä (että SNY, nyt on niitäkin sitten hankittuna, *wink wink*).

SNY olikin käynyt jo täällä ja jättänyt puumerkkinsä. Itsekin lukaisin oman SNY:n blogia hieman, ja mielessä alkoi jo kihelmöidä vaikka mitä ideoita! Jännää...