Teen kohta varmaan oman ennätykseni UFOilussa. En malttanut lopettaa lilanväristä huivia, kun jo aloin tehdä tummanpunaisesta ohuesta merinovillasta huivia. Tästä tulee nyt Se Huivi, jonka annan ystävälleni lahjaksi. Ihan varmasti! Lanka on aivan upeaa, ja huivi on höyhenenkevyt. Kaksinkertaisella langalla ja niillä ihanilla 3,5mm pitsi-Addeilla neulon.

Välityönä valmistui kuitenkin yksi tilaustyö, ruskansävyiset pikkuruiset villahousut:
783823.jpg

Sain myös vihdoin ja viimein päivitettyä jälleenmyyjälleni listan varastossa olevista housuista. Sivuilla on roikkunut ikivanhoja tietoja housuista, jotka on jo myyty, ja kaikkia uusia ei ole sinne laitettu ollenkaan. Aina välillä haaveilen omasta nettikaupasta, mutta tällä päivitysinnokkuudella mitä minulla on, ehkä on parempi että joku muu hoitaa tämän nettipuotipuolen... Lisää housuja pitäisi tehdä varastoon, mutta mikään lanka tai väriyhdistelmä ei kutsu minua nyt Sillä Äänellä. Mainostaakin pitäisi jos haluaisi lisää menekkiä, ja uusia jälleenmyyjiä etsiä. Toisaalta, kannattaakohan sitä tässä vaiheessa, kun ne ihan oikeatkin päivätyöt alkavat (HUI!) jo perjantaina!

Ennen perjantaita ehdin kuitenkin vielä käväisemään Helsingissä Rollareiden keikalla, ja pääsenkin ihan yksin hotelliin nauttimaan omasta ajasta! Aion vinguttaa Visaa oikein sydämen kyllyydestä, pitäähän sitä nyt töihin olla uusia vaatteita... Viimeiset vaateostokset, muut kuin farkut ja trikoopaidat, ovat syksyltä 2004 ennen raskautta. Ehkäpä pistäydyn myös parissa lankaputiikissa ;-) Palailemisiin ensi viikkoon!