Hautajaiset takana. Kaikki kysyvät, miten ne menivät. Voiko sanoa, että hautajaiset menivät hyvin? Millaiset ovat hautajaiset, jotka menevät hyvin? Onko sellaisia hautajaisia olemassakaan... Minä olen sitten sanonut, että oli ihan kamalaa, mutta kaikki meni hyvin. Otin pari päivää sairaslomaa. Maanantaina en olisi työkuntoinen ollutkaan, itkin koko aamun yksin kotona (ah, mikä puhdistava kokemus!), ja eilen hoideltiin veljen kanssa pankkiasioita. Saimme Nordeassa niin huonoa palvelua, että sen reissun jälkeen päätin siirtää kaikki tilini toiseen pankkiin, ja palautetta lähti myös suoraan pankinjohtajalle. Voisivat vähän katsoa, ketä virkailijoita laittavat hoitamaan tällaisia kuolinpesien asioita, kun ihmiset ovat herkällä mielellä ja kaikki töksäyttelyt jäävät mieleen kyllä ikuisiksi ajoiksi. Mrr!

Vielä olisi yksi VaudeVillan tilaustyö, ja sitten pääsen toivottavasti omien töiden kimppuun. Haluan saada sen ystäväni häähuivin valmiiksi. Lisäksi Poika tarvitsee pipon ja kaulahuivin, Kuopus tarvitsee lapaset, kaulahuivin, kypärämyssyn ja välihaalarin, jonka aloitinkin jo heinäkuussa. Itselleni odottaa ruskea alpakkalanka villatakiksi valmistumista, ja SNY:n ihanasta silkkilangasta ajattelin kokeilla salomoninsolmuhuivia. Huh, mikä lista! Ai niin, ja onhan mulla vielä jotain salaista pientä neulottavaakin...

Lähetin eilen ilmoittautumisen lankavaihtoon. Huivilankoja tekisi mieli lisää, vaikken huiveja ehdi neuloakaan. Pöhkö minä.