...että kaikki firman tilaukset tulevat yhdessä sumpussa. Farkkuvillahousutilaus poiki myös housuhametilauksen samalta asiakkaalta. Kummatkaan eivät ole niitä nopeimpia valmistaa, joten ei muuta kuin puikot suihkimaan. Tästä sitä saa taas rahaa uusia lankaostoja (tai vanhojen Visa-laskuja) varten, edes vähäsen. Uusia lankatilauksiakin on suunnitteilla kovasti, loppuviikosta varmaan nappi napsahtaa.

Itse asiassa täytyy tunnustaa, että olen nipistänyt vähän työaikaa neulomiselle. Kun tulin ns. tyhjän kalenterin kanssa töihin, niin eihän se hetkessä täyty, joten luppoaikaa on tällä hetkellä aika lailla. Enpä valita, en. Vaan neulon. Vaikka muutakin hyödyllistä voisi tehdä, kuten lukea ammattikirjallisuutta. Mutta minäpä neulon samalla kuin luen! Silti pistän neulomukset piiloon jos joku koputtaa ovelle. Miksiköhän? Onko se neule sylissä jonkinlainen merkki laiskottelusta, kun kuitenkin on kirja auki pöydällä? Sellainen mielikuva istuu ilmeisen tiukassa ainakin itselläni, joten puikot pysykööt piilossa muiden silmiltä.

Helle piinaa, mutta ei sen olemassaolosta edes tiedä ennen kuin iltapäivällä kun avaa ulko-oven lähteäkseen töistä. Auto on kuin sauna, mutta onneksi on ilmastointi. Haaveilin jo kulkevani pyörällä työmatkat tämän viikon kun mies hoitaa kuopuksen kuskaamisen, mutta sitten alkoi ahdistaa ajatus työvaatteissa hikoilusta aamuin illoin. Pitäisi olla vaihtovaatteet mukana töissä, ja se on taas ihan liian työlästä. Lisäksi kypärä latistaa kampauksen, ja kotiin on aina ylämäki, ja ja ja...

Eilen näpertelin Meez.comissa, mutta petyin kun huomasin neulovan avattaren maksavan. Jäin miettimään, uhratako 5€ johonkin niin typerään kuin animoituun kuvaan. Asia on mietintämyssyssä edelleen. Ja kuvakin jäi keskeneräiseksi sen takia.

Taidan lähteä pian kotiin, työaikakin päättyy 15 minuutin kuluttua. Ja kukaan muuhan ei tietenkään blokkaa töistä..?

Edit: Sain muuten aivan ihanan postikortin eilen SNY:ltä! Kiitos! Se piristi kummasti, ja jännityksellä odotan jo ensimmäistä pakettia. Kortti sai myös miettimään omia suunnitelmia SNY:n suhteen...