Eilen se sitten tuli: Ensimmäinen SNY-paketti! Kädet vapisten avasin käärön, ja sisältö paljastui juuri niin ihanaksi kuin olin odottanutkin: Käsintehdyt sukat, upeaa silkkilankaa, suklaata ja lapsillekin karkkiyllätys sekä hienonhieno kynä. Kiitos SNY, paketti piristi kyllä surun keskellä!
842062.jpg842063.jpg842065.jpg842066.jpg

Kiitos myös kaikille osanottonsa esittäneille. Olen ollut pari viimeistä viikkoa lähinnä shokissa, kun 56-vuotias isäni kuoli sydäninfarktiin aivan ilman mitään aikaisempia oireita. Hautajaiset ovat viikonloppuna. Olemme kaksin veljeni kanssa niitä järjestäneet. Onneksi on edes veli jonka kanssa jakaa tämä tuska. Suku on kyllä iso mutta meitä lapsia vain kaksi, ja isä eleli yksin. Asuntokin pitää tyhjentää torstain ja perjantain aikana siellä 350 km päässä missä isä asui.

Tietenkin olen myös neulonut. Tilaustöitä pukkasi päälle ennen suru-uutista, ja vaikka toimitus vähän viivästyikin (suurin syyllinen siihen on kyllä ollut kokopäivätyö), niin tuli valmistakin viimein:
842068.jpg
Turkoosi housuhame kokoa M/L, ohutta ruotsalais-virolaista merinovillaa.
842069.jpg
Farkkuvillahousut kokoa M, lankana Jaeger Extra Fine Merino DK. Sininen lanka sitten loppuikin, täytyy vaihtaa lanka johonkin toiseen jatkossa.

Uusi tilauskin tuli jo vaaleanpunaisesta housuhameesta. Tänään töissä neuloin sitä kun ei ollut asiakkaita. Harmittelen vain etten tilausten takia ehtinyt neuloa itselleni mustaa hartiahuivia hautajaisiin.