Päivitin eilen sivupohjan, kun joillakin lukijoilla sivu ei kuulemma näkynyt kunnolla. On pitänyt kirjoittaa, ja kuviakin on ottamatta vaikka kuinka paljon. Tässä kuitenkin lyhyt raportti neulerintamalta:
SNY:ltä saadut ihanat silkkilangat on neulottu ihanaakin ihanammaksi kaulahuiviksi. Se odottaa, että joku ahkera pingottaisi sen, mutta nyt ei jaksa edes pingottaa (olenpas varsinainen sanas(i)eppo tänään, hekoheko).
Omalle SNY:lle valmistui Jotain Salaista lankavaihtolangoista, mutta salaisuuksia ei tietenkään voi kuvata eikä paljastaa. Koska lankavaihtolangat jäivät kuvaamatta ennen puikoille pääsyä, kiittelen tässä vain niistä julkisesti. Hyvään tarpeeseen tulivat, joten hyvä vaihto oli! Mukana oli myös kivoja tunnelmakynttilöitä pimeneviin iltoihin.

Aloitin viime viikolla itselleni tummanruskeaa neulepuseroa Austermannin Inka-alpakkalangasta. Pusero on valmistunut joutuisasti 4,5mm puikoilla pyöröneuleena. Harkitsin myös neuletakin tekemistä, mutta koska en löytänyt mallia joka ei olisi pönköttänyt tai saanut minua näyttämään paksulta, päädyin 2o2n-ribbineuleeseen. Tykkään vartalonmyötäisistä neuleista. Puserosta puuttuvat enää hihat!

Jonkin verran on edistynyt myös Kuopuksen villahaalari, jonka aloitin jo kesällä. Sen lisäksi Kuopus tarvitsee lapaset kauppareissuja ja lyhyitä ulkoiluja varten, mutta koska en jaksa alkaa kaivella peruslapasten ohjetta sadoista neulelehdistäni, ne odottavat vielä inspiraatiota. Samoin kuin Esikoisen pipo hiljattain valmistuneen kaulahuivin kaveriksi.

Puikottelun lisäksi olen roikkunut tuntikausia netissä lankavalmistajien sivuilla. Muutamaan paikkaan olen lähettänyt jo tiedusteluja. Nyt polttelee kuulkaa pahemman kerran se Suuri Unelmani, josta kerron ehkä myöhemmin lisää (tai perustan sille oman blogin...)