890344.jpg
Vihdoinkin se on valmis! Ensimmäinen suuri huivini, ensimmäinen niskasta aloitettu mallini, ja ensimmäinen näin ohuesta langasta tehty! Huono-onnisia yrityksiähän tässä on muutama ollut ennen tätä, mutta nyt on pää auki ja lisää saa tulla :-) (Hyllyssä odottelee Victorian Lace Today, sekä muutama vyyhti merinosilkkiä...) Tämä huivi menee ystävälleni myöhästyneeksi häälahjaksi. Toivottavasti on mieluinen.
890348.jpg
Malli: KIRI-huivi. Koko: 160x74cm. Lanka: Lace Weight Merino kaksinkertaisena, väri Bordeaux, menekki 65g. Puikot: 3,5mm pitsi-Addit.
Huomioita: Mallikerta oli ihanan yksinkertainen, ja jäi päähän muutaman toiston jälkeen, mikä onkin minulle tärkeää, koska pystyin jättämään välillä työn kesken eikä siihen palaaminen tuottanut ylivoimaista tuskaa. Lanka oli mukava neulottava kaksinkertaisena, en tiedä uskaltaisinko yrittää yksinkertaisesta langasta. Lankaa jäi jonkin verran, ja se olisi ehkä riittänyt vielä yhteen mallikertaan, mutta en uskaltanut ottaa riskiä. Nyt huiviin tuli ohjeen mukainen määrä mallikertoja. Huivi on mielestäni ihan sopivan kokoinen ja kietoutuu hartioille kauniisti. 890346.jpg890349.jpg