Jälleen kerran Salainen Neuleystäväni yllätti minut iloisesti! Paketista löytyi aivan ihana idea: oma kansio irrallisille lippusille ja lappusille, mitä kertyy kun netistä tulostelee kaikenlaisia ohjeita. Kansiossa oli jopa valmiina sukkien ja lapasten kokotaulukot ym. kivaa. Lisäksi paketissa oli jälleen niitä apuvälineitä, joita en koskaan itse olisi saanut hankittua niiden tarpeellisuudesta huolimatta: palmikkoapupuikot! Ja suklaata, tietysti. Eikä lapsiakaan oltu unohdettu: hauska lehmälautanen ja tarroja, jotka esikoinen jo ehti liimailemaan ennen kuin kuvasin paketin.
1014236.jpg1014237.jpg
Kiitoskiitoskiitos! Ja aivan turhaan vähättelit pakettiasi vaatimattomaksi, se oli selvästi ajatuksella koottu ja perin tarpeellinen lisäksi!

Neulomisrintamalla on ollut vilskettä. Kahdet tilausvillahousut valmistuivat ajoissa:
1014235.jpg
Lankana molemmissa Zitron Loft, paitsi valkoiset resorit ja lahkeensuut jotain vanhempaa vauvavillalankaa, jota minulla oli valmiina.

Kuopuksen neuletakki vaikuttaa myös valmistuvan ehkä ensi viikolla. Sitä on ollut kiva neuloa. Minkähänlaiset napit siihen sopisivat, varmaan jotkut puiset. En ole koskaan ollut nappifriikki, mutta ihastellessani muiden nappiostoksia tässähän hurahtaa itsekin.