Tänään se sitten tuli, viimeinen SNY-paketti. Olikin henkeäsalpaavan mahtava!
SNYyni oli Sinikka, enkä olisi kyllä arvannut, hänkin oli minulle ihan uusi tuttavuus. Tässä viimeisen paketin sisältö:
1090900.jpg
Paketista paljastui aivan upea huovutettu laukku, jossa oli sisäpuolella kangas vetoketjutaskuineen kaikkineen. Laukussa oli kiinni ihana pieni sydän, ja samanlainen sydän oli myös jääkaappimagneettina (puuttuu kuvasta kun en ollut vielä löytänyt sitä kuvausvaiheessa). Isoveli-lankaa talvisia neuleita varten (tulee varmasti käytettyä!), suklaata, joulumuori sekä ihana joulukortti, sekin arvaten itse tehty. Lapsiakin oli taas muistettu nallella ja jojolla, jotka nekin olivat tosi  mieluisia! Kuopus on hulluna nalleihin, hänellä on niitä kolme ennestään ja nyt saatu sopii kokoelmiin paremmin kuin hyvin. Kuopus muuten varasti laukunkin heti itselleen, saa nähdä saanko itse sitä pitää lainkaan... 2-vuotias on tullut äitiinsä mitä laukkumaniaan tulee ;-)
Kiitos kiitos kiitos Sinikka! Ilahdutit minua jokaisella paketillasi enemmän kuin olisin ikinä uskonut tähän hommaan lähtiessäni! *halaus*

Blogini on ollut pitkään unholassa, kun en ole saanut mitään valmista kuvattavaa aikaan. Tässä kuitenkin hys-kuun neuletakki kummitytölle. Kerrankin neuloin paksua lankaa, ja vielä kaksinkertaisena! Kappaleet valmistuivat yhdessä viikonlopussa, nyt pitäisi enää ommella vetoketju (auts!) ja viimeistellä. Eiköhän tämä jouluksi valmistu:
1090904.jpg

Nyt olen väkertänyt pojan joulumyyjäisiin joulupalloja. Ostin kimallelankaa ja neuloin Vogue Knittingin ohjeilla styrokspallon ympärille putkilon joka ommellaan  päistään kiinni. Nopeaa ja helppoa, mutta ei järin inspiroivaa. Kolme palloa on valmiina, vielä kolmeen olisi ainekset. Kaikkeen sitä joutuu lasten myyjäisten takia. On tämä kuitenkin helpompaa kuin ensin suunnittelemani sukat ja lapaset, varsinkin kun aika on kortilla.

Odotan viikonloppua innolla: äiti tulee kylään Tallinnan lankatuliaisten kera! Pääsen vihdoin kokeilemaan sitä Viron liukuvärjättyä villalankaa. Ehkäpä äiti haluaisi joululahjaksi huivin...